Image Alt

Specialisaties

Praktijk Dran - buitenbord

Fysiotherapie

Een fysiotherapeut helpt u om lichamelijk klachten te verminderen en de beweeglijkheid te verbeteren met behulp van behandelingen en oefeningen. Het zorgt ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen. De zorg van een fysiotherapeut past bij uw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat u wilt bereiken.

De fysiotherapeut kan u o.a. helpen bij een blessure, pijn en/of stijfheid, revalidatie na een operatie/ongeluk, COVID-19 restklachten en bij langdurige ziekte.

De fysiotherapeut is direct toegankelijk, zonder verwijsbrief. De behandelingen worden alleen vergoed indien u aanvullend verzekerd bent.

Oefentherapie Cesar/Mensendieck

Oefentherapie helpt bij het bewust worden en aanpassen van houdings- en bewegingsgewoonten om zo lichamelijk klachten te verminderen en te voorkomen.

Leefstijlinterventie

Heeft u overgewicht en lukt het u keer op keer maar niet om af te vallen? Heeft u na diverse pogingen het maar opgegeven om het roer eens echt om te gooien en gezonder te gaan leven?  Wij kunnen u helpen, want samen staan we sterker.

Angst, Depressie en bewegen

Regelmatig bewegen verkleint je kans op een depressie en kan een depressie verlichten. (Meer) bewegen is dus goed én cruciaal voor je mentale gezondheid.

Een specialist

voor elke behandeling

Praktijk Dran biedt een breed aanbod aan behandelmogelijkheden. Of het nu is voor de algemene fysiotherapie of een van onze talrijke specialisaties.

Fysiotherapie
Fysiotherapie

Bij klachten aan spieren en gewrichten

Oefentherapie mensendieck
Oefentherapie Cesar/Mensendieck

Uw houding en manier van bewegen in relatie tot uw klachten

Gecombineerde leefstijlinterventie
Leefstijlinterventie

Pas je leefstijl aan voor een vitaler leven

depressie
Angst, Depressie & Bewegen

Combineer sport om je depressie en angststoornis te overwinnen.