l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts
Image Alt

Specialisaties

Praktijk Dran - buitenbord

Fysiotherapie

Heeft u b.v. klachten aan uw bewegingsapparaat, een fractuur of een operatie gehad? Kunt u moeilijk bewegen of doet bewegen pijn? Dan is behandeling met fysiotherapie mogelijk een oplossing. Vergoedingen bij algemene fysiotherapie
De algemeen Fysiotherapeut is direct toegankelijk, zonder verwijsbrief. De behandelingen worden vergoed uit uw aanvullende verzekering. Bij een aantal behandelingen, zoals na een operatie, fractuur of bij een aantal chronische aandoeningen is een verwijzing nodig. Bij deze diagnoses komt de vergoeding vanaf de 21ste behandeling uit de basisverzekering.

Oefentherapie & Mensendieck

Teveel spanning op bepaalde spieren of gewrichten zorgt voor een verstoord evenwicht. Dit kan op de lange termijn overbelasting veroorzaken en kortdurende of chronische pijn en spanningsklachten geven.

Gecombineerde leefstijlinterventie

Heeft u overgewicht en lukt het u keer op keer maar niet om af te vallen? Heeft u na diverse pogingen het maar opgegeven om het roer eens echt om te gooien en gezonder te gaan leven?  Wij kunnen u helpen. Want samen staan we sterker.

Angst, Depressie en bewegen

Regelmatig bewegen verkleint je kans op een depressie en kan ook een depressie verlichten. (Meer) bewegen is dus goed én cruciaal voor je mentale gezondheid.

Een specialist

voor elke behandeling

Praktijk Dran biedt een breed aanbod aan behandelmogelijkheden. Of het nu is voor de algemene fysiotherapie of een van onze talrijke specialisaties.

Fysiotherapie
Fysiotherapie

Bij klachten aan spieren en gewrichten

Oefentherapie mensendieck
Oefentherapie & mensendieck

Uw houding en manier van bewegen in relatie tot uw klachten

Gecombineerde leefstijlinterventie
Gecombineerde leefstijlinterventie

Pas je leefstijl aan voor een vitaler leven

depressie
Angst, Depressie & Bewegen

Combineer sport om je depressie en angststoornis te overwinnen.